Retningslinjer for personvern

Ditt personvern er viktig for oss. For at du skal være trygg på at ditt personvern er beskyttet, forklares her vår informasjonspraksis og de valgene du kan ta om hvordan informasjonen blir innhentet og benyttet.

Ved å bruke dette nettstedet, qssc.no, samtykker du i at informasjonskapsler plasseres i nettleseren din. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til enkeltpersoner. Hvis du ikke ønsker å akseptere vår bruk av informasjonskapsler kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre nettleserinnstillingene dine. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Dronning Sonja Sangkonkurranse beskytter ditt personvern ved gjeldende lover og forskrifter. Vennligst kontakt oss dersom du har spørsmål om våre retningslinjer for personvern eller praksis:

Dronning Sonja Sangkonkurranse
Org.no: 979 628 676
E-post: post@qssc.no

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, eller cookie, er en liten datafil som plasseres i din nettleser for å kunne holde oversikt over hva som skjer under ditt besøk og for å kunne gjenkjenne datamaskinen. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus.

Dronning Sonja Sangkonkurranse bruker følgende informasjonskapsler:

  • Google Analytics
  • Remarketing
  • Google Tag Manager
  • Facebook Piksel

Google Analytics og Remarketing

Vi bruker Google Analytics informasjonskapsler og Remarketing informasjonskapsler sammen for å informere, optimalisere og vise annonser basert på brukernes tidligere besøk på våre nettsider. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker også en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres.

Google bruker informasjonen til å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet og for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon de har.

Vår digitale leverandør er GORM Agency i København og vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av våre nettsider. Vi får blant annet informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvordan brukerne navigerer på nettstedet, hvor brukerne kommer fra og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt.

Dataene som samles inn benyttes for å forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet basert på brukernes behov og interesser. Data blir om hovedregel ikke delt med tredjepart. Unntak fra dette kan være at vi får nødvendig teknisk og faglig bistand av digital leverandør for å sikre optimal drift av nettstedet.


Google Tag Manager

Dette nettstedet bruker Google Tag Manager, som bruker informasjonskapsler til styring og implementering av script. Google Tag Manager er en tjeneste som lar vår digitale leverandør organisere script på våre nettsider. For eksempel håndterer de Google Analytics script gjennom Google Tag Manager.

Facebook Piksel

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse har en aktiv deltakelse i flere sosiale medier. Per dags dato befinner vi oss på Facebook, Instagram, Twitter og YouTube. Facebook er i dag vår største kanal i sosiale medier og der vi er mest aktive. For å bedre samspillet mellom vårt nettsted og vår Facebook-side har vi installert Facebook Piksel – et script om måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker informasjonen som samles inn til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker nettstedet vårt og til markedsføring på Facebook.