Vi tar nå i mot søknader for 2019!

Er du sanger, født i 1987 eller senere, og klar for en mulighet for livet?

Vi har nå åpnet for søknader til Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019, som finner sted i Oslo 13. – 23. august 2019. Søk her.

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019
Oslo, 13. – 23. august
Bergen, 3. oktober

«Kom som du er«: Velg ditt eget repertoar, last opp videoer av to kontrasterende arier og bli med oss på en strålende feiring av stemmer.

Attraktive konsertengasjementer, prispenger, mesterklasser, karriererådgivning, nettverksbygging og en arena hvor du kan vise din stemme og talent!

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Søknadsfrist er 1. april.

En mulighet for livet

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse er en av verdens ledende sangkonkurranser og arrangeres annethvert år i Oslo, for sangere fra alle verdensdeler. Konkurransens hovedmål er å hjelpe unge talenter til en fremtidig karriere.

I tillegg til at konkurransens deltakere eksponeres for nasjonale og internasjonale representanter fra bransjen som kan gi konsertengasjementer, har vi siden 2015 samarbeidet med internasjonale musikkinstitusjoner for arrangering av gallakonserter hvor prisvinnerne våre engasjeres som solister. Etter konkurransen i 2019 arrangeres en slik prisvinnerkonsert i Bergen med Bergen Filharmoniske Orkester ledet av dirigent Evan Rogister.

Programmet i 2019 inkluderer også berikende mesterklasser i scenekunst/ regi (med operaregissør Stefan Herheim) og vokal teknikk, og karriererådgivning med operasjefer, agenter, PR-ekspertise, etc. DSIM tilbyr betydelige pengepremier, prisvinnerkonserter og muligheter for andre viktige konsertengasjementer til våre deltakere og prisvinnere. Flere tidligere prisvinnere kan dokumentere en betydelig karriereutvikling og internasjonal anerkjennelse etter deltakelse i konkurransen.

«Konkurransen var en viktig og givende opplevelse. Sterkt anbefalt!»

Seungju Mario Bahg, tenor (Sør-Korea), førsteprisvinner 2017

«DSIM var enormt givende både personlig og faglig. Jeg anbefaler den på det sterkeste!»

Lise Davidsen, sopran (Norge), førsteprisvinner 2015

«Konkurransen I Oslo åpner mange dører og ga meg nye muligheter

Kristina Mkhitaryan, sopran (Russland), førsteprisviner 2013

Se alle nyheter