Vi tar nå imot søknader!

Er du sanger, født i 1989 eller senere, og klar for en mulighet for livet?

Vi har nå åpnet for søknader til Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2021, som finner sted digitalt 15. – 16. juni og i Oslo 13. – 20. august 2021. Søk her.

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2021

AuditionRoom, 15. – 16. juni
Oslo, 13. – 20. august

«Kom som du er»: Velg ditt eget repertoar, last opp videoer av to kontrasterende arier og bli med oss på en strålende feiring av stemmer.

Attraktive konsertengasjementer, prispenger, mesterklasser, karriererådgivning, nettverksbygging og en arena hvor du kan vise din stemme og talent!

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Søknadsfrist er 1. april.

En mulighet for livet

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse er en prestisjefylt konkurranse som arrangeres i Oslo annethvert år for sangere fra alle verdensdeler. Konkurransen arbeider kontinuerlig for å gi unge sangere muligheter til å eksponere seg og for å være en døråpner for innpass i den profesjonelle musikkverden. Konkurransen er også en brobygger mellom norsk og internasjonalt musikkliv.

I tillegg til pengepremier, eksponering til musikkbransjen og spennende konsertmuligheter, kan deltakerne se frem til mesterklasser og omfattende karriereveiledning fra internasjonalt anerkjente eksperter. Seks sangere skal fremføre arier og duetter i finalen på hovedscenen ved Den Norske Opera & Ballett fredag 20. august 2021.

Flere tidligere prisvinnere kan dokumentere en betydelig karriereutvikling og internasjonal anerkjennelse etter deltakelse i konkurransen.


Se alle nyheter