Velkommen til konkurransen i 2021

Velkommen til Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2021! Mellom 10. og 20. august vil Oslo igjen få besøk av noen av verdens mest lovende sangtalenter. Gjennom ti intense dager vil deltakere fra hele verden kjempe om sin plass i den storslåtte finalen på Operaens Hovedscene.

Foto Adrian Nielsen

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse – en mulighet for livet!

  • En av verdens ledende sangkonkurranser
  • Gir karriereløft til unge sangere
  • En prestisjetung internasjonal jury
  • Eksponering til musikkbransjen
  • Møt dine fremtidige kolleger
  • Berikende mesterklasser
  • Karriererådgivningssamtaler
  • Konsertengasjementer
  • Finalekonsert ved Den Norske Opera & Ballett i Oslo
  • Prisutdeling ved H.M. Dronning Sonja

Søknadsfrist: 1. april 2019

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse arbeider kontinuerlig for å gi unge sangere muligheter til å eksponere seg og for å være en døråpner for innpass i den profesjonelle musikkverden. Med en internasjonal jury av toppnavn innenfor operaverden, mesterklasser med prisbelønte sangere, karriereutviklingssamtaler med bransjeaktører, konsertengasjementer og betydelige pengesummer for prisvinnerne, gir Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse eksepsjonelle unge sangere et karriereløft.

Publikum får muligheten til å oppdage morgendagens operastjerner gjennom unike konsertopplevelser. I åpne mesterklasser får man også et sjeldent innblikk i den kunstneriske prosessen. Ved hjelp av live-strømming og NRKs produksjon av finalen, er det mulig for alle, uansett hvor de er i verden, å oppleve spenningen.

Søknadsvinduet åpner i begynnelsen av 2021, med søknadsfrist 1. april. Følg med på nettsiden for oppdateringer og lik oss på Facebook og Instagram for å få siste nytt. Vi gleder oss til enda en sommer med sang!


Se alle nyheter