Vår kongelige entusiast

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse er velsignet med et sterkt engasjement og aktiv støtte fra Hennes Majestet Dronning Sonja.

Hennes Majestet Dronning Sonja med Lise Davidsen i New York City i desember 2019 (Karen Almond, Metropolitan Opera)
Hennes Majestet Dronning Sonja med Lise Davidsen i New York i desember 2019 (Karen Almond, the Metropolitan Opera)

Helt siden begynnelsen i 1988 har Hennes Majestet Dronning Sonja vist konkurransen uvurderlig støtte. Støtten vises ikke bare gjennom å gi sitt navn til konkurransen, men også ved å møte deltakerne, være vertskap for mesterklasser og konserter, delta på finalekonserten og å dele ut prisene. Førsteprisvinneren mottar også et signert grafisk trykk laget av H.M. Dronning Sonja.

Hennes Majestet er genuint interessert i konkurransens prisvinnere og følger ivrig med på deres karrierer. Nylig besøkte Dronningen New York for å overvære konkurransens førsteprisvinner i 2015, Lise Davidsens debut ved the Metropolitan Opera.

Vi er utrolig takknemlige for at H.M. Dronning Sonja – tiår etter tiår – fortsetter å være en viktig og aktiv bidragsyter og en fantastisk ambassadør for konkurransen.


Se alle nyheter