Velkommen til konkurransen i 2025!

Vi ønsker unge sangere opp til 32 år hjertelig velkommen til Dronning Sonja Sangkonkurranse 2025! Lær av de beste, nå ut til nye publikummere og konkurrer om å opptre i finalekonserten i Oslo Konserthus med Oslo-filharmonien. Bli med oss i Oslo 12.–22. august 2025!

Dronning Sonja Sangkonkurranse – en mulighet for livet

  • En av verdens ledende sangkonkurranser
  • Gir karriereløft til unge sangere
  • En internasjonal jury med casting-sjefer fra ledende operahus
  • Førstepris € 50.000
  • Eksponering til musikkbransjen
  • Møt dine fremtidige kolleger
  • Berikende mesterklasser
  • Karriererådgivningssamtaler
  • Konsertengasjementer

Søknadsfrist: 1. april 2025

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse har som mål å gi unge sangere nye karrieremuligheter. Når du deltar i konkurransen får du muligheten til å få kontakt med noen av dine fremtidige kolleger, innflytelsesrike personer innen operaverden, og nye publikummere. Begynn å forberede repertoaret ditt til konkurransen og søk innen 1. april 2025.

Gjennom eksponering for casting-ansvarlige, mesterklasser med prisbelønte sangere, karriereutviklingssamtaler med bransjeaktører, konsertengasjementer og betydelige pengesummer for prisvinnerne, gir Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse eksepsjonelle unge sangere et verdifullt karriereløft.

Søknadsvinduet åpner 1. februar 2025 med søknadsfrist 1. april. Følg med på nettsiden for oppdateringer og lik oss på Facebook og Instagram for å få siste nytt. Vi gleder oss til enda en sommer med sang!


Se alle nyheter